Un tomb pel Ferran

Descripció de l'activitat

Aquesta activitat de caire social organitzada pel Comitè del C. E. Àliga, que tracta un recorregut circular dins del municipi de Montagut i Oix a la comarca de la Garrotxa.

Cal consultar les indicacions dels organitzadors mitjançant el grup temporal creat per coordinar aquesta sortida, les incerteces climàtiques provoquen canvis necessaris a fi de garantir la seguretat del grup.

El track del recorregut a realitzar el podeu baixar de la pàgina de Wikiloc...Imatge del recorregut:

Detalls de l'activitat

Hora d'inici del recorregut: 9.30 h.

Lloc de trobada: Aparcament a Oix

Inici del recorregut: veure info a Wikiloc

Desnivell acumulat: 877 m
Distancia: 11.65 Km
Dificultat C(+)

Cal portar esmorçar i dinar.


Properes activitats

El Comitè preveu programar sortides amb caràcter mensual. Es fixen les dates per les activitats de caminades als últims dissabtes de cada mes.

Les activitats que requereixin certa destresa en la progressió per roca o neu i altres medis es programaran a meitat de mes.

Totes les activitats de caire social s'anunciaran per les vies habituals, WhatsApp corporatiu, plafó i al web del C. E. Àliga

Requisits per participar

Les activitats s'adrecen als socis i socies del C.E. Àliga, amb possessió de la corresponent assegurança federativa d'acord a l'activitat a realitzar.

Tanmateix les persones interessades no membres del Centre, caldrà que contactin amb Secretaria a fi de ser informats pel que fa a les condicions i requisists per participar.


Consuleu altres iniciatives realitzades a nivell de grup contingudes als diferents blogs.

C.E. Àliga. Contacte.

Telèfon

93 454 40 56

e-mail

cealiga@gmail.com