Revetlla de Sant Joan 2023

Descripció de l'activitat

Trobada festiva a les instal·lacions del càmping de la Vall d'Àger. Celebració de la revetlla amb activitats a realitzar a l'entorn natural rural del municipi d'Àger.

Es dissenyaran interessants recorreguts a peu.

En funció de les preferències es diversificaran les activitats.

Imatges associades:

Detalls de l'activitat


Hora d'inici dels actes, a definir per l'Ajuntament d'Àger.


Lloc de trobada: Càmping La Vall d'ÀgerEl retorn serà diumenge matí a fi d'evitar les cues tipiques d'aquestes festes.


Per coneixer tarifes cal consultar el web del càmiping. Disposen de zona de tendes, campers i bungalows.


Disposen de bar-restaurant. Cadascun s'ocuparà del seu menú i demés per la revetlla. L'objectiu és unir-se a la revetlla popular que se celebrarà a l'emplaçament que s'anunciarà als serveis municipals d'Àger.


Properes activitats festives

La Comissió de Festes preveu programar activitats de caràcter festiu de forma periòdica i coincidint amb les festivitats de país i celebracions institucionals.

Totes les activitats festives s'anunciaran al calendari i per les vies habituals, WhatsApp corporatiu i web del C. E. Àliga.


Requisits per participar

Les activitats s'adrecen als socis i sòcies del C.E. Àliga, amb possessió de la corresponent assegurança federativa d'acord amb l'activitat a realitzar.

Tanmateix les persones interessades no membres del Centre, caldrà que contactin amb Secretaria a fi de ser informats pel que fa a les condicions i requisits per participar.C.E. Àliga. Contacte.

Telèfon

93 454 40 56

e-mail

cealiga@gmail.com